• Maak een Afspraak: +31 (0)6 23 06 33 80

Betrouwbare Aannemer

Wie is Verlaagdplafondplaatsen

 

Wie is Verlaagdplafondplaatsen.nl

Verlaagdplafondplaatsen.nl is een onderdeel van ADS Projectbouw B.V., een ervaren en dynamisch bouwbedrijf dat bestaat uit een enthousiast team van medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Het team is goed op elkaar ingespeeld, waardoor wij efficiënt werken. Dit heeft als resultaat dat het bouwproces soepel en volgens een duidelijke planning verloopt. Zo weet iedereen waar die aan toe is. 

Onze projecten lopen uiteen van verbouwingen tot grote projecten in de woning-, utiliteits- en medische bouw.

Eigen werkplaats en creatief meedenken

Met behulp van onze machinale werkplaats zorgen onze werknemers ervoor dat ADS Projectbouw B.V. vrijwel ieder project aan kan. Naast deze machinale werkplaats bestaat ons team uit vakbekwame timmerlieden, stukadoors, metselaars, tegelzetters, elektromonteurs en loodgieters. De grote kracht achter ADS Projectbouw B.V. is het creatieve en praktische meedenken met de klant.

Door de veelzijdigheid, betrokkenheid en flexibiliteit van ons team, beschikt ADS Projectbouw B.V. over de expertise om op verschillende situaties mee te denken. 

Een Goede en een Betrouwbare Aannemer

Wanneer u op zoek bent naar een goede en betrouwbare aannemer, een bedrijf waar u terecht kunt met al uw bouw- en verbouw wensen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

VCA* en ISO 9001-2015 gecertificeerd 

Bij ons uit staat veiligheid, kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel. Wij kunnen u dan ook met trots mededelen dat ADS Projectbouw B.V. in het bezit is van zowel het VCA* als het  ISO 9001-2015 certificaat.

Met het VCA-certificaat tonen wij aan dat veiligheid een integraal onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Al onze medewerkers zijn VCA-gediplomeerd en ons gereedschap wordt jaarlijks gekeurd. Een veilige werkomgeving is van groot belang voor ons én voor onze partners.

VCA Logo Verlaagd Plafond Plaatsen ADS Projectbouw

Wij werken met de beste partners

Om u beter van dienst te zijn en om het beste resultaat te leveren hebben wij gekozen om te werken met materialen van de hoogste kwaliteit. Hierbij maken wij ook gebruik van betrouwbare hulpmiddelen en apparaten.