Betrouwbare Aannemer

Wie is Verlaagdplafondplaatsen

Wie is Verlaagdplafondplaatsen.nl

Verlaagdplafondplaatsen.nl is een onderdeel van ADS Projectbouw, een ervaren en dynamisch bouwbedrijf dat bestaat uit een enthousiast team van medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Het team is goed op elkaar ingespeeld, waardoor wij efficiënt werken. Dit heeft als resultaat dat het bouwproces korter is, wat uiteindelijk zorgt voor een tevreden klant.

Onze verlaagd plafond- projecten lopen uiteen van verbouwingen tot grote  nieuwbouwwerken in de woning-, utiliteits- en industriële bouw, alsmede bouwputten en projecten in de infrastructuur.

 

 

ADS Projectbouw werkplaats

ADS Projectbouw werkplaats

Eigen werkplaats en creatief meedenken

Met behulp van onze machinale werkplaats zorgen onze werknemers ervoor dat ADS Projectbouw vrijwel ieder project aan kan. Naast deze machinale werkplaats bestaat ons team uit vakbekwame timmerlieden, stukadoors, metselaars, tegelzetters, elektromonteurs en loodgieters. De grote kracht achter ADS Projectbouw is het creatieve en praktische meedenken met de klant.

Door de veelzijdigheid, betrokkenheid en flexibiliteit van ons team, beschikt ADS Projectbouw over de expertise om op verschillende situaties in te spelen. Wanneer u graag een verlaagd plafond door ons wilt laten plaatsen, dan kunnen wij u gericht adviseren met praktische, kostenbesparende oplossingen en nieuw ontwikkelde materialen en producten. Tenslotte is iedere situatie anders en heeft elke klant zijn eigen specifieke wensen.

 Een Goede en een Betrouwbare Aannemer

Wanneer u op zoek bent naar een goede en betrouwbare aannemer, een bedrijf waar u terecht kunt met al uw bouw- en verbouw wensen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Wij werken met de beste partners

Om u beter van dienst te zijn en om het beste resultaat te leveren hebben wij gekozen om te werken met materialen van de hoogste kwaliteit. Hierbij maken wij ook gebruik van betrouwbare hulpmiddelen en apparaten.