• Maak een Afspraak: +31 (0)6 23 06 33 80

Mobiele Scheidingswanden Kantoorpand

dooradnantje

Mobiele Scheidingswanden Kantoorpand

Mobiele Scheidingswanden Kantoorpand

Een deel van de hout voor de mobiele scheidingswandenKort geleden hebben wij een opdracht gekregen van marketingbureau Senta om veertien mobiele scheidingswanden te maken voor hun kantoor. Zij waren op zoek naar een praktische en een goedkope oplossing om meer ruimte te creëren op hun kantoor. Bovendien wilden zij dat de scheidingswanden geluidsabsorberend zijn en voor meer privacy van de werknemers zorgen.

Nadat we plan van aanpak hebben gemaakt zijn wij in onze werkplaats begonnen aan de opdracht. Eerst hebben wij bij de prominente bouwmaterialen- bedrijven alle benodigde materialen ingekocht zoals hout, geremde zwenkwielen, verf enz. en naar ons werkplaats gebracht. Daarna hebben onze timmermannen alle hout op maat gezaagd en de scheidingswanden in elkaar gezet. Ondertussen zijn alle wieltjes op het hout gemonteerd. Dankzij het mobiele onderstel voorzien van geremde zwenkwielen, zijn de wanden eenvoudig te verplaatsen.verrijdbare scheidingswand kantoorpand

 

Uiteraard zijn deze verplaatsbare scheidingswanden grondig geschuurd om alle naden weg te werken en is het nodig plamuurwerk verricht. Daarna zijn onze schilders aan het werk gegaan en hebben zij de scheidingswanden in de grondverf gezet. Nadat de grondverf was opgedroogd, werden de verrijdbare scheidingswanden geschilderd. Na het opdrogen van de verf hebben wij de mobiele scheidingswanden afgeleverd en geplaatst bij de opdrachtgever.

Deze klus was een leuke uitdaging voor ons team. Uiteraard doen wij ons werk met veel plezier en kijken uit naar nieuwe uitdagingen. In de gallerij van onze website kunt u de vooruitgang van deze opdracht bekijken.

Summary
Mobiele scheidingswanden maken
User Rating
4 based on 4 votes
Service Type
Mobiele scheidingswanden maken
Provider Name
Verlaagd Plafond Plaatsen | Scheidingswanden Monteren,
Fuchsiastraat 3,Amersfoort,Utrecht-3812 VN,
Telephone No.+31 (0)6 44 035 172
Area
Nederland
Description
Mobiele scheidingswanden voor een kantoorpand nodig? Goede kwaliteit verrijdbare tussenwanden gemaakt in onze werkplaats. Snelle levering en scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Over de auteur

adnantje administrator

Geef een reactie